Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Brio Sonores au reușit s-o surprindă iar pe Andra / GALERIE FOTO

Brio Sonores au reușit s-o surprindă iar pe Andra / GALERIE FOTO

12 Octombrie 2015 - 

Băieții de la Brio Sonores și-au făcut apariția pe neașteptate la biserica unde a avut loc botezul micuței Eva Maria Ioana, după care au făcut o surpriză și oaspeților invitați la petrecerea de după botez a fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Nici cântăreața, și nici prezentatorul de la ProTV nu au știut de prezența băieților la biserică. Cum a început slujba de botez, toată lumea a înmărmurit pentru că nu înțelegeau ce se întămplă. Fiul celor doi, David, s-a îndreptat la balcon să vadă cine cântă. „Am avut foarte multe emoții, mi s-a părut ceva schimbat, corul suna altfel. Merg mereu la acea biserică și au un cor foarte frumos, dar era ceva schimbat, ceva divin. Mi-am întors capul și i-am văzut pe băeții de la Brio Sonores care au  cântat atât de frumos. M-am emoționat și mai tare și atunci, bineînțeles că au apărut și lacrimile”, a declarat Andra pentru ProTV.
Tot Brio Sonores au dat și tonul petrecerii de botez, unde au venit cei mai dragi oameni ai familiei Măruță, rude, prieteni și colegi. „Eu le-am spus DA, mergeți mai departe și s-au dus, până au câștigat „Românii au talent”, a declarat Andra la deschiderea petrecerii. „Să fie sănătoasă și să vă aducă multe bucurii”, i-au urat cei șase băieți Andrei pentru micuța Eva Maria Ioana.
„Alături de prieteni”
Pentru că aveau un program încărcat soliștii s-au întors la Chișinău. Au cântat în concertul „Alături de prieteni”, organizat Orchestra Simfonică Națională a Companiei Teleradio – Moldova Director artistic și Prim dirijor Gheorghe Mustea, academician, artist al Poporului.
Dintr-un oraș în altul
În fiecare an, la data de 14 octombrie, se serbează Acoperământul Maicii Domnului, sărbătoare care este și hramul municipiului Chișinău. Și de data aceasta băieții de la Brio Sonores vin cu surprize pentru fani. Formația Brio Sonores va cânta pentru toți chișinăuienii și oaspeții capitalei începând cu orele 15.00 în fața Centrului Comercial UNIC, iar de la orele 20.00 vor evolua în fața publicului din or. Florești, unde la fel, se serbează hramul localității.
O premieră pentru „Limba noastră”
Și tot pe 14 octombrie, în premieră, va fi lansat un videoclip de studioul de producție video, CIOfilm, pe fundalul căruia va răsuna imnul Republicii Moldova, „Limba noastră”, interpretat de soliștii de la Brio Sonores în altă manieră. „Clipul este un omagiu adus țării noastre, s-au filmat cele mai frumoase localități pitorești din Moldova, pentru a scoate în evidență frumusețea țării. Pentru cei care au plecat, pentru cei care vor să se întoarcă, cât și pentru străinii iubitori să descopere Moldova și frumusețile ei. Este același imn, dar cu straie noi de sărbătoare. Am încercat să păstrăm și să scoatem în evidență solemnitatea și fastuozitatea profunzimii conținutului acestui text, în care se împletește tezaurul național, istoria plină de evenimente și mândria națională. Imnul țării este talismanul și simbolul nostru comun, al copiilor copiilor noștri”, au declarat vocaliștii de la Brio Sonores.

2 comentarii

  • Link la comentariu katerina Miercuri, 14 Octombrie 2015 11:25 postat de katerina

    MINDRIA TARII! Bravoooo!

  • Link la comentariu Lina Miercuri, 14 Octombrie 2015 11:21 postat de Lina

    Brio Sonores, cum o face de fiecare data, stie sa surprinda. Pentru asta ii iubesc enorm! Tineti-o tot asa, baieti, ca o faceti bine!

Lasă un comentariu