Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Un alfel de HIP-HOP în România: Sotto Inteso a revenit pe scena muzicală

Un alfel de HIP-HOP în România: Sotto Inteso a revenit pe scena muzicală

11 August 2014 - 

După o lungă perioadă de timp, trupa Sotto Inteso a revenit pe scena muzicală cu un nou single intitulat „Toată lumea cântă", în colaborare cu Maich & Anna. Sâmbătă, pe 9 august, formația a susținut un concert live alături de Maich & Anna, Stan Secea, Secțiunea Sălăjan, Green & Hazz, Capeliy, Dodo ( Jon Dou ).

Media

 

Mircea Munteanu zis Sfântu' este liderul și cel care a pus bazele trupei Sotto Inteso, în anul 1998. În 1999, alături de Michele Bresan, Sfantu' semnează primul contract cu o casă de producție pentru albumul muzical DINASTIA. Din acest album piesa CATERINCA a beneficiat de videoclip. Piesa – pentru cei ce-și amintesc – a fost o „gluma” de mare succes. În anul 2000, Michele se retrage din trupa Sotto Inteso și Sfantu' semnează un alt contract cu o altă casă de producție alături de Avaton. În aprilie 2000 are loc lansarea noului album Sotto Inteso, intitulat CANTARE ROMÂNIEI. De pe acest album este extrasa piesa „Sfidarea cu Blazon” care beneficiază și de un videoclip. În anul 2001, Sfântu se retrage din muzică. Sotto Inteso rămâne o amintire până în anul 2007, cand Sfântu' se hotărăște să mai facă un album, alături de trupa RAAS. Acest album, lansat prin forțe proprii, s-a intitulat Marea Degringoladă și a apărut sub același nume de trupă: Sotto Inteso. În 2008 Sfântu' îl cunoaște pe MC-ul Stan și se hotărăsc ca împreună să scoată un album, dar nu sub numele de Sotto Inteso, ci, sub numele de SFÂNTU'& STAN. Zis și făcut! În luna Martie 2009, începe munca la noul proiect muzical, colaborând cu Fanta din Chicago, producătorul muzical. Noul album este intitulat OCROTITORII CĂLĂTORILOR. Acesta conține, 15 trackuri. Colaboratori: Tonik Obiektiv, Pata, Emi. Se speră ca acest album să schimbe puțin imaginea hip hop-ului din România, care, din păcate, este perceput doar prin cuvinte triviale, durități verbale exagerate, clownerii. Pentru Sfântu', hip hop-ul însemnă muzică....Deci AUDIȚIE PLĂCUTĂ!!!

8 comentarii

 • Link la comentariu sammy Luni, 11 August 2014 19:07 postat de sammy

  SUCCES in continuare

 • Link la comentariu Laura Luni, 11 August 2014 19:06 postat de Laura

  Asta da stire,cate trupe nu au ramas in urma cu care am crescut,asteptam piese noi.Felicitari

 • Link la comentariu Zamfir Tudose Luni, 11 August 2014 18:58 postat de Zamfir Tudose

  Eheee,ce concerte mai avea Sotto Inteso in Bucuresti,mii de oameni ascultau muzica lo,oare va mai fi asa cu atatea rebuturi pe piata muzicala?Bv Sfantule.

 • Link la comentariu Tiberiu Luni, 11 August 2014 18:56 postat de Tiberiu

  Super tareee,,,,la mai mareeee,Caterinca,super piesa

 • Link la comentariu Oana Valiciuc Luni, 11 August 2014 18:54 postat de Oana Valiciuc

  O daaaa,nu credeam ca o sa il mai vedem pe Mircea Munteanu(Sfantu*) pe scena,,bravo tie,.

 • Link la comentariu Radu Luni, 11 August 2014 18:52 postat de Radu

  Omul a facut istorie in muzica romaneasca,bv lor ca au revenit si speram sa I auzim cat mai des cu piese si videoclipuri noi.

 • Link la comentariu Adas Antonia Luni, 11 August 2014 16:17 postat de Adas Antonia

  Super tare melodia! Succes maxim!! Sa o auzim pe radio si in cluburi!!!

 • Link la comentariu Lidia Shiller Luni, 11 August 2014 14:10 postat de Lidia Shiller

  Felicitari Mircea! Bine ai revenit in lumea muzicii , melodia este super tare! Sa ai parte de multe succese si sa incanti la fel de mult admiratorii tai prin noi aparitii muzicale ! (Y) (Y) (Y)

Lasă un comentariu