Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden O femeie a fost reținută în aeroport pentru că „arăta mai bine decât ar fi trebuit să arate” la vârsta ei

O femeie a fost reținută în aeroport pentru că „arăta mai bine decât ar fi trebuit să arate” la vârsta ei

26 Septembrie 2017 - 

Întârzierile de la controlul vamal din aeroport sunt în general iritante pentru oricine. O femeie din Ucraina însă a fost reținută o perioadă mai îndelungată pentru că polițiștii de frontieră nu credeau că datele din pașaport sunt reale.

Natalia Dzenkiv este o cântăreață ucraineancă în vârstă de 41 de ani, care pare mai tânără decât este. Majoritatea celor care o cunosc sunt de părere că arată ca o tânără de 25 de ani. Așa s-a întâmplat și când făcea o călătorie cu avionul, notează indy100.com.

Femeia a fost reținută de polițiștii de frontieră deoarece nimeni nu credea că datele din pașaport sunt reale, mai exact data nașterii.

„Când am aflat motivul arestului meu, am început să râd, pentru că era vârsta din pașaportul meu. Sunt obișnuită să primesc complimente pentru felul în care arăt, dar nu mi-am imaginat că ar putea fi un motiv să fiu reținută”, a afirmat femeia.

Ceea ce i-a convins pe vameși până la urmă, au fost oamenii din jur care au recunoscut-o și au venit la ea să-i ceară autograf.

 

 

Lasă un comentariu