Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Un concert aparte este cel oferit de interpretul Fuego pentru primăvara ta

Un concert aparte este cel oferit de interpretul Fuego pentru primăvara ta

25 Februarie 2019 - 

Chiar dacă primăvara începe cu multe evenimente, concerte și show-uri pe placul fiecăruia, un concert aparte este cel oferit de interpretul Fuego – „Iubirea înflorește primăvara”! În prima lună a acestei frumoase primăveri, pe 12 martie, ora 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, artistul îndrăgit de mii de fani de vârste diferite, vine să ofere multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese.

Se promite a fi un eveniment plin de sentimentele legate de părinți și de oameni dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și de patriotism.
Cei prezenți se vor putea bucura de un spectacol  extraordinar, alături de Orchestra Fraților Advahov & Angry Band, Adriana Ochișanu, Olga Ciolacu, Surorile Osoianu, Mihai Ciobanu și Ian Raiburg.
Chiar dacă nu este la primul său concert susținut la Chișinău, artistul mereu se bucură de public primitor care știe să prindă fiecare piesă, să o cânte împreună cu el și să aplaunde minute în șir.
Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, este un cântăreț român de muzică ușoară, care știe să creeze o legătură atât de puternică cu publicul său. Acesta are grijă mereu ca fanii lui să treacă prin toate sterile, chiar și să-i aducă până la lacrimi prin piesele sale de suflet.
Biletele deja sunt în vânzare pe mticket.md și la Casa Palatului, iar costul acestora începe de la 200 până la 700 lei.

Lasă un comentariu