Imprimă această pagină

Marius Dunca: Radu Oprea a preluat funcţia de lider al senatorilor PSD

03 Septembrie 2019 - 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preluarea de către Radu Oprea a funcţiei de lider al senatorilor PSD reprezintă un mesaj de susţinere pentru generaţia tânără de politicieni, colaborarea dintre generaţii în partid urmând să genereze "mai mult profesionalism în politică", a declarat, marţi, liderul PSD Braşov, senatorul Marius Dunca.

"Mă bucur că şi la nivelul grupului senatorial al PSD există consens şi susţinere pentru politicienii tineri. Acest semnal a fost extrem de clar, prin susţinerea lui Radu Oprea ca nou lider al grupului senatorial PSD. Am încredere în Radu Oprea şi mă bucur să văd că în PSD există colaborare între generaţia tânără şi politicienii cu vechime din partid, lucru care va genera mai mult profesionalism în politică. Acesta este mesajul pe care grupul nostru a dorit să îl transmită la debutul sesiunii parlamentare", a afirmat Marius Dunca, într-un comunicat de presă.
În ce priveşte alegerea sa în funcţia de chestor al Senatului, în sesiunea legislativă care a debutat pe 2 septembrie, Dunca a menţionat că va urmări "gestionarea resurselor financiare ale instituţiei şi alocarea acestora într-un mod corect", "respectând criteriile de transparenţă şi (...) având responsabilitatea lucrului cu bani publici".

Cristina Mathias

Articole recente - Cristina Mathias

Articole înrudite