Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden România Marcel Ciolacu i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l desemna premier pe Remus Pricopie

Marcel Ciolacu i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l desemna premier pe Remus Pricopie

06 Februarie 2020 - 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat joi, după consultările de la Cotroceni, că i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l desemna premier pe Remus Pricopie.

"În urma votului de ieri din Parlament, după ce moţiunea de cenzură a trecut cu 269 de voturi şi Guvernul Orban a fost demis, am fost invitaţi azi de preşedintele României, constituţional, să luăm parte la consultări. Am venit cu aceeaşi propunere pe care o cunoaşteţi deja, în persoana domnului Remus Pricopie - prim-ministru. În acest moment decizia aparţine preşedintelui României, pentru ce durată - mai scurtă sau mai lungă - se va desfăşura această criză guvernamentală şi politică", a declarat Ciolacu.
Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, joi, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis, miercuri, prin moţiune de cenzură.

Lasă un comentariu