Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 20 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 20 august 2016 Recomandat

20 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Azi nu cedăm, nu plângem, nu ne văicărim. Nu cerșim îndurare, nu plecăm capetele umili. Știm ce avem de făcut, înțelegem cine suntem, preluăm controlul asupra propriilor vieți. Vom fi convinși că se poate. Recăpătăm încrederea pierdută, ne refacem după îndelungi suferințe, ne vindecăm. Vibrația zilei de 20 august 2016 este 1. Luăm viața de la capăt? Poate în altă viață. Acum o continuăm pe cea dăruită. Mai puternici. Știm care ne este locul, cunoaștem opțiunile și mai ales știm ce avem de făcut. Nu acceptăm, nu mai acceptăm ca alții să ne impună ritmul, să ne consume sufletele, să ne otrăvească zilele. Preluăm controlul și nu vom ceda presiunilor. Vom fi energici, vom fi curajoși, vom tinde să îi conducem și pe ceilalți. Vom prefera să acționăm, să transformăm durerile trecute în considerabile realizări. Vom dori ce e mai bun pentru noi, niciun efort nu ni se va părea a fi prea mare pentru îndeplinirea idealurilor. Dacă ieri am deschis răni, azi se vor cicatriza, dacă am fost cândva înfrânți azi ne vom încrâncena, dacă am pierdut pariuri azi vom înțelege că viața nu este un pariu ci un dar și trebuie să o prețuim. Este o zi perfectă pentru a semna contracte, pentru a începe noi proiecte, pentru cei curajoși. Și azi vom fi mai ales îndrăzneți. Poate că ne vom așeza în capul mesei și ne vom porni a da ordine, a face pe deștepții. Și ce dacă? Poate că orgoliile ne vor fi cumva exagerate. Poate că avem dreptate. Poate vom tinde să le explicăm șefilor ce au de făcut. Este posibil să fim cumva mai buni, mai pricepuți decât au sperat ei, decât i-am lăsat noi să creadă. Azi vom dori ceea ce e mai bun pentru noi și vom porni în căutarea mai binelui. Cine spune că visele nu se pot îndeplini? Pe scurt, azi vom deveni  mai destoinică, tiranică și independentă versiune a noastră. Puterea de concentrare va fi extraordinară. Vom fi agresivi și direcți. Azi nu avem timp de pierdut, ne luminăm propria cale.

 Cei care azi se vor afla în fața ofițerului stării civile vor avea parte de o PECETE a căsătoriei cu vibrație 1. Cuplul va fi puternic, de neînvins. Partenerii pot avea împreună realizări remarcabile. Lupta pentru putere va exista în interiorul acestei căsnicii.Cei doi vor fi ca două pietre tari care se vor tot lovi. Se vor ciondăni mai ales din nimicuri: cine este îndreptățit să stea pe fotoliu la televizor, cine va strânge farfuriile de pe masă, cine va asculta, pe cine și de ce? Cuplul poate fi privit ca un câştigător, ca un învingător şi din punct de vedere financiar. Această pecete, cu vibraţie 1, este foarte pretenţioasă dificilă şi obositoare.

Lasă un comentariu