Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 23 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 23 august 2016

23 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Azi este o zi tocmai bună pentru achiziționarea unei case, a unei mașini, a unui teren.
Mai serioși, mai practici și inflexibili azi nu vom avea timp de prostii. Vibrația zilei de 23 august 2016 este 4. Azi ne dorim să vedem rezultatele eforturilor noastre, vom fi dispuși să muncim mai mult, să renunțăm la distracție, să renunțăm la prieteni. Prietenii vor fi bine primiți oricând, în afara orelor de program. Azi vom consolida tot ceea ce am realizat până acum. Ne vom întocmi planuri și le vom respecta. Ne vom disciplina și organiza. Vom demara lent, pașii vor fi mici, rari dar siguri. Vom verifica de mai multe ori, vom avea nevoie de siguranță, de stabilitate. Vom confrunta informațiile obținute, asigurându-ne fără încetare că totul decuge bine, că suntem în grafic. Azi vom fi perseverenți și minuțioși. Ne putem îngriji de tot ceea ce înseamnă siguranță materială pe termen lung. Este o zi potrivită pentru plasamente și investiții. Ne vom teme de nou, de necunoscut. Vom fi rigizi chiar dogmatici. Vom privi şi vom acţiona  cu simţ practic, lucid, ca niște adevărați oameni de afaceri. Vom calcula, vom  stabili, vom pregăti şi vom consolida planurile mai vechi.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 4. Este o pecete bună care promite o viață sigură, o situație materială prosperă și multă muncă. Mai puțină sensibilitate și mai multă dorință de siguranță. Mai puține declarații de dragoste, dar mai mult confort. Nu prea va fi timp de amor dar întotdeauna va fi timpul pentru a mai realiza ceva potrivit pentru familie: încă o casă, încă o mașină.

Lasă un comentariu