Evenimentul zilei

Vi07032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie EXCLUSIV EVZ. VIBRAȚIA ZILEI- 28 august 2016

EXCLUSIV EVZ. VIBRAȚIA ZILEI- 28 august 2016 Recomandat

28 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii.

Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. Azi putem fi manipulați cu ușurință și ne putem sacrifica fără rost

Dacă există o zi cu adevărat potrivită pentru acte caritabile și compasiune, aceea este ziua de 28 august 2016, cu a sa vibrație 9. Azi vom prefera să călătorim, să ne petrecem timpul alături de cei dragi, să oferim iubire, să oferim ajutor. Azi vom fi fascinanți și temperamentali, romantici și teatrali. Azi ne vom dori să facem bine, să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate. Vom percepe greutățile celorlalți ca pe propriile necazuri și vom dori să ajutăm, să ușurăm povara ce le apasă umerii. Azi vom fi toleranți și total neconvenționali. Vom arăta înțelegere și milă. Vom prefera să ne ocupăm de marile probleme decât de nimicurile zilnice. Azi vom fi mai emotivi, mai impresionabili, mai influențabili. Devotamentul și altruismul pe care le vom dovedi în această zi ne pot împinge către uitarea de sine. E drept că putem fi fraieriți mai lesne dar ne asumăm acest risc. Azi putem avea parte de încheieri dramatice ale unor relații. Azi vom renunța la tot ceea ce ne face rău, la tot ceea ce ne ține pe loc, la tot ceea ce ne chinuie. Este ziua în care latura financiară ne va preocupa mult prea puțin. Pasionați și nerăbdători azi vom fi romantici. Riscul este să ne pierdem lesne răbdarea cu cei ce tind a ne lua în derâdere pornirile. Spiritul practic îl vom recupera abia mâine. Azi vom fi darnici. Vom oferi tandrețe și cadouri. Azi putem fi manipulați cu ușurință și ne putem sacrifica fără rost.
Meseriile ce țin de artă, medicină, sunt favorizate. Acțiunile sociale și umanitare sunt potrivite acestei zile. Proiectele originale, de avangardă, care ies din obișnuit sunt favorizate.

Cei ce azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu o vibrație 9. Va fi o căsnicie în care vor domni pacea și dragostea. Mai puțin preocupați de latura materială a existenței lor cei doi soți se vor lovi de probleme financiare frecvente.

Lasă un comentariu