Evenimentul zilei

Mie06032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 29 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 29 august 2016 Recomandat

29 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Mai independenți  vom refuza ajutorul celorlalți. Mai agresivi vom acționa rapid și mai apoi vom evalua consecințele. Vibrația zilei de 29 august 2016 este 1. Capacitatea de concentrare va fi mai mare, ambiția de a le arăta noi tuturor de ce suntem în stare ne va ocupa tot timpul. Vom avea energie și o vom consuma dând ordine, exprimându-ne clar convingerile, câștigând popularitate. Vom fi foarte direcți. Vom aștepta ca ceilalți să ne asculte, să ne respecte, să execute și să nu ni se opună. Îndrăzneți, nimic nu ni se va părea imposibil. Cu siguranță mai orgolioși vom tinde a ne considera tot mai importanți. Avem și motive. Ne vom simți mai puternici iar încrederea în propriile forțe va fi la cote maxime. Azi vom prefera să îndeplinim ordinele în felul nostru, pentru că, de, șeful nu știe întotdeauna ce este mai bine. Curajoși, ideile ne vor fi deosebite, originale. Vom fi agresivi și tiranici. Dar azi este o zi tocmai bună pentru a semna un contract de angajare, pentru a demara un proiect, pentru a începe o lucrare importantă. Orice început este azi avantajat. Avem treabă de făcut nu timp de pierdut. Cu siguranță iubitul ori soția ar trebui să stea drepți și să asculte cu atenție care este fișa postului pentru ca mai apoi să se conformeze.


La serviciu vom avea alte idei decât cele ale superiorilor.  De aici neînțelegeri, conflicte. Există șansa de a fi remarcați și promovați dacă vom înțelege cum să ne folosim șansele.
În afaceri este o zi perfectă pentru decizii..

Cei care azi se vor afla în fața ofițerului stării civile vor avea parte de o PECETE a căsătoriei cu vibrație 1. Este ok. Cuplul va fi puternic, de neînvins. Partenerii pot avea împreună realizări remarcabile. Cei doi vor fi ca două pietre tari care se vor lovi și din care vor ieși scântei. Se vor ciondăni mai ales din nimicuri: cine este îndreptățit să stea pe fotoliu la televizor, cine va strânge farfuriile de pe masă, cine va asculta, pe cine și de ce?

Lasă un comentariu