Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 7 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 7 septembrie 2016

07 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Un an greu (

vibrație 9), o lună dificilă (vibrație 9), o zi în care înțelegem cât de singuri suntem și cât de simplu este să acceptăm acest fapt (vibrație 7). Avem de-a face cu sfârșitul iluziilor, al poveștilor de dragoste, al șoaptelor din minte ce ne încurajau, până mai ieri. Este o zi în care acceptăm situația așa cum este ea, fără scene, fără rugăminți inutile. Doar că ne izolăm, ridicăm și mai înalte ziduri între noi și lume, ne apărăm de durere.  Vibrația zilei de 7 septembrie 2016 este 7. Ne eliberăm de fantasme, tăiem cordoane ombilicale. Ne reanalizăm existența, ne reînnoim grila de valori. Depresia ne urmărește (dar cine spune că nu vom reuși să o îndepărtăm?), încăpățânarea ne domină și totuși  altcineva decide pentru noi. Noi, supuși vibrațiilor ce ne înconjoară, putem alege să ne îndreptăm acțiunile către ceea ce merită, către ceea ce este mai ușor de obținut într-o astfel de situație. Putem folosi această zi scriind, meditând, cercetând, rugându-ne sau pur și simplu îndeplinindu-ne datoria fără prea multă zarvă, departe de zgomotoșii colegi și de bârfele zilnice. Vom fi mai intuitivi, mai profunzi, mai perfecționiști, vom tinde să tergiversăm. Îi vom vedea pe ceilalți așa cum sunt ei, fără farduri, dincolo de zâmbetele false, în pofida măștilor așezate atent. Azi este ziua timpurilor care au fost. Spitalele vor fi mai pline, cimitirele la fel. Preoții se vor simți mai dăruiți cu har, ocultiștii vor avea parte de sclipiri de geniu. Banii vor fi ultima grijă. Vor apărea mai greu.
În plan sentimental... care sentimente? Azi nu vom fi capabili să înțelegem sensul iubirii. Vom percepe însă, vom desluși mistere, ni se vor dezvălui motive, se vor ridica perdele goase de fum pentru a observa realitatea, adeseori dureroasă. Azi vom înțelege ce avem de făcut. Iar de mâine vom porni să luptăm. Pentru noi, pentru ceea ce merităm, pentru ceea ce am uitat, pentru tot ceea ce am clădit și s-a dărâmat. Azi ar fi mai bine dacă am evita: semnarea noilor contracte, condusul cu viteză excesivă, regretele inutile.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 7. Cuplul va fi unul misterios, ciudat, altfel, altcumva, privit cu o oarecare teamă şi curiozitate. Acesta păstrează distanţa, pare excentric, este excentric. În interiorul căsniciei cei doi îşi respectă nevoia de intimitate, ştiu să-şi revendice acest drept. Din diverse motive, nici unul nu reuşeşte să-i dezvăluie celuilalt ce sentimente nutreşte pentru el. Domeniul material şi realizările materiale nu vor deveni scopul vieţii lor în doi, dar va exista o gestiune eficientă, modestă a valorilor materiale. 

Lasă un comentariu