Evenimentul zilei

Lun06012020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. Vibratia zilei - 13 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. Vibratia zilei - 13 septembrie 2016

13 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. 

Duri și nemiloși, mai ales cu noi, vom alege cea mai sigură cale. Practici și organizați ne vom dedica exclusiv muncii. Vibrația zilei de 13 septembrie 2016 este 4. Este anul (2016, cu vibrație 9) în care totul se transformă-n scrum. Este luna (septembrie, cu vibrație 9) în care ne luăm adio de la ceea ce a fost... Este ziua (13, cu vibrație 4) în care adunăm cioburile inimii, le așezăm în batistă, le facem nod și le ascundem în cel mai întunecat ungher, doar-doar vom uita de existența ei. Apoi, cu o ultimă zvâcnire a ceea ce a mai rămas din orgoliu, dezamăgiți și răniți, pornim a reconstrui ceea ce alții, într-o singură nenorocită frază, au dărâmat: încredere, iubire sau speranță. Azi ne vom disciplina, vom fi practici, realiști, de neclintit. Vom simți nevoia, mai mult ca în trecut, de siguranță. Dacă nu este, renunțăm să o mai căutăm în alții, o clădim în noi. Azi cuvântul loialitate capătă noi conotații.

Ne îndepărtăm în tăcere de lângă cei ce s-au îndoit de noi, vom încerca să fim îngăduitori cu cei care ne-au judecat greșit și ne vom dovedi statornici propriilor credințe. Azi nu vom accepta umilința. Dacă amintim despre afecțiune, despre sentimente de dragoste, siropoase... va trebui să vă dezamăgesc. Nu este vremea lor. Azi vom fi interesați de realizările și de progresul pe termen lung. Plasamentele și investițiile sunt favorizate. Dacă întâmplător, vă-ndeamnă păcatul să-i dați cu tigaia în cap dragului de partener ori să-l amenințași că veți pleca la mama, eu zic să mai așteptați puțin. Cui folosește? El se va relaxa iar voi veți dormi înghesuite în camera roz-bombon din adolescență. Puneți-vă mintea la treabă! Bucătăria este plină cu veselă învechită, sufrageria geme de bibelouri inutile. Dați cu ele de pământ și nu cu viața voastră! Dacă țineți la el, dacă viața v-ar deveni pustie dar vreți să vă pedepsiți partenerul, spargeți setul de farfurii, dați cu bibelourile de pereți și cereți-i soțului bani pentru o bucătărie nouă. Nu vă bateți joc de anii clădiți împreună! S-ar putea dovedi a fi ultima ceartă. Vreți să riscați? 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu vibrație 4. Este pecetea stabilităţii, a realizărilor concrete, a muncii asidue, a determinării. Realizările lor vor apărea ca urmare a perseverenţei şi a răbdării lor. Nu avem de-a face cu un cuplu pasional şi nici cu un cuplu romantic. Chiar dacă partenerii sunt, separat, firi romantice ori pasionale, relaţia de cuplu este una serioasă, bazată pe realism, pragmatism, organizare. Cuplul va avea parte de realizări materiale importante, urmând a deveni proprietarul mai multor imobile ori terenuri. Sau este avantajat pentru a face tranzacţii imobiliare. Cei doi sunt preocupaţi exclusiv de siguranţa materială pe termen lung. 

 

Lasă un comentariu