Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 18 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 18 septembrie 2016 Recomandat

18 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Sentimente amestecate: iubire și speranță, deznădejde și griji, dramatism și înfrigurare. Câte puțin din fiecare dar toate trăite intens. Vibrația zilei de 18 septembrie 2016 este 9. Vă tot repet, doar- doar veți înțelege că în această lună pur și simplu nu este de glumit. Nici cu sănătatea, nici cu relațiile sentimentale, nici cu afacerile și nici cu politica și relațiile externe. An cu vibrație universală 9, lună cu vibrație universală 9, zi cu vibrație universală 9. Atenția trebuie să fie maximă. Cea mai bună alegere în această zi este relaxarea. Totul se poate prăvăli oricând și peste noi și peste lumea întreagă. Un gest necugetat, o vorbă aruncată la întâmplare pot declanșa adevărate tragedii, despărțiri sau războaie sângeroase. Orice afecțiune trebuie tratată cu seriozitate, orice dorință de a conduce cu viteză ar trebui înfrânată. Este o zi perfectă pentru acte caritabile, este o zi în care putem dovedi generozitate, în care putem dărui lumină și dragoste. Dacă întâmplător azi, chiar dacă este duminică, avem programate întâlniri de afaceri ideal ar fi să amânăm perfectarea contractelor pentru mâine, când vibrația universală va fi 1, numai bună pentru orice dorim să începem. Este posibil ca azi să ne simțim împovărați de grijile noastre și ale tuturor celor dragi, să încercăm sentimente de neîmplinire, de nemulțumire, să fim risipitori. În ciuda tuturor acestor neplăcute încercări, ziua de azi este potrivită finalizării vechilor proiecte. Mai bine să călătorim, să mergem la spectacole, să fim romantici, să le arătăm celor dragi cât de importanți sunt pentru noi. Scriitorii se vor simți mai inspirați, psihologii și preoții vor fi asaltați, noi ar trebui să depunem efortul de a nu intra în depresie.

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 9. Un astfel de cuplu  este  dominat de gândul eşecului în dragoste, de gândul că în cele din urmă totul se va sfârşi, se va spulbera, se va rupe. Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri. Vor face multe acte de caritate, vor fi lesne păcăliţi cu zâmbete sau cu lacrimi false. Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu. O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.
 

Lasă un comentariu