Evenimentul zilei

Dum06252017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata
24 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

O femeie din China și-a surprins soțul în pat cu amanta.

23 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Aleks Hay, care în 2007 a câștigat dreptul de a deveni prima femeie gondolier din Veneția, a cerut să fie considerată bărbat. Hay a postat anunțul pe pagina sa de Facebook la 21 iunie, după care și-a confirmat poziția în cadrul unui interviu radiofonic, informează Associated Press. 

22 Iun 2017
Publicat în Viata

Majoritatea persoanelor căsătorite aleg să se separe de partenerii lor de viață în preajma vârstei de 40-44 de ani, conform rezultatelor prezentate de realizatorii unui studiu pe tema divorțurilor desfășurat în Anglia și Țara Galilor, citat de Xinhua.

22 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

În grădina zooligică din orașul chinez Sinsianga, un urs brun a slăbit enorm și vizitatorii își fac griji pentru sănătatea lui, anunță Daily Mail. 

21 Iun 2017
Publicat în Viata

Descoperire șocantă în subsolul unui complex de apartamente de lux din Beijing, care aruncă o nouă lumină asupra crizei financiare din capitala chineză. În urma unui „raid subteran”, peste 400 de chiriași au fost găsiți înghesuindu-se în subsolul unui bloc, a anunțat postul național de radio din China.

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

O femeiea din București fost reținută, după ce a infectat mai multe persoane cu virusul HIV.

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

 O mamica din Bucuresti a impartasit momentul prin care a trecut atunci cand se pregatea sa ii puna scutecul fiicei sale. Ea a gasit o aschie si a avut mare noroc ca a verificat inainte. 

20 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Cetățenii simpli din Londra au sărit în ajutorul persoanelor care au avut de suferit în urma incendiului devastator din Greenfell Tower în noaptea de 14 iunie. Unii le aduc mâncare și tehnică de uz casnic, alții le oferă un pat, iar unele restaurante le asigură prânzuri gratis. 

19 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Harry Whalen a devenit cel mai în vârstă om, care a cucerit cei 500 de metri ai zonei de „promenadă“ de pe turnul de televiziune CN Tower din Toronto.

19 Iun 2017
Publicat în Viata

O maşină a intrat într-un grup de oameni aflaţi în apropierea unei moschei din nordul Londrei, luni dimineaţă.

16 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Christian Cabrol, chirurgul-cardiolog care a efectuat primul transplant de inimă din Europa, a decedat la Paris, la vârsta de 91 de ani, anunță France Press cu trimitere la surse din anturajul somității. 

16 Iun 2017
Publicat în Viata

Mulţi oameni duc o viaţă de rutină în care zi de zi fac acelaşi lucru şi uită să găsească fericirea în lucrurile simple. O asistenţă medicală a notat principalele regrete pe care le au oamenii pe patul morţii, iar majoritatea spun că au muncit prea mult şi au uitat să fie fericiţi. Gândeşte-te şi tu la asta.

16 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Jemma Beyl de 25 de ani din Anglia, a comis sperjur dublu, acuzându-l pe Mahan Kassim că ar fi violat-o în 2010, după ce a condus-o acasă. Atunci, jurații l-au condamnat pe presupusul inculpat la șapte ani de închisoare.

15 Iun 2017
Publicat în Viata

Cel puţin patru oameni au murit şi doi au fost răniţi după ce un angajat a deschis focul într-un depozit şi centru de relaţii cu clienţii al United Parcel Service (UPC) din San Francisco. Printre persoanele decedate se numără şi atacatorul, relatează ABC News.

Pagina 1 din 27