Evenimentul zilei

Vi10202017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata
19 Oct 2017
Publicat în Viata

Ceasurile inteligente, Smartwatch, concepute pentru a-i ajuta pe părinți să-și supravegheze copiii, sunt problematice în ceea ce privește securitatea și respectul vieții private a minorilor, au avertizat miercuri mai multe asociații americane, informează AFP.

17 Oct 2017
Publicat în Viata

Pasagerii de la bordul unui avion AirAsia au povestit momentele de coșmar prin care au trecut atunci când aeronava  în care se aflau a pierdut presiune după ce a căzut peste 6.000 de metri în gol.

13 Oct 2017
Publicat în Viata

Agenția de Transplant a organizat, în Scuarul Europei din centrul capitalei, de Ziua Națională a Donatorului, o acțiune de informare a trecătorilor, încurajându-i să susțină donarea de organe și țesuturi. La nivel național, mai mult de 500 de pacienți au insuficiență renală și sunt potențiali beneficiari de transplant renal, iar mai mult de 70 de pacienți se află în lista de așteptare pentru transplantul de ficat, relatează IPN.

10 Oct 2017
Publicat în Viata

Evenimentul planificat pentru marți, 10 octombrie, în incinta vinăriei „Castel Mimi” a avut loc, în pofida alertei cu bombă. Și după mai bine de șase ore de la apelul telefonic în care o persoană a amenințat că va „arunca o bombă”, la fața locului se mai află polițiști.

03 Oct 2017
Publicat în Viata

Împuşcăturile de duminică seară de la Las Vegas măresc bilanţul morţilor prin împuşcare din SUA, scrie Liberation, citată de Rador. Potrivit ONG-ului Gun Violence Archive, 11.650 de persoane au murit ucise de gloanţe în SUA de la începutul anului pe pământ american (fără a numără sinuciderile), unde s-au produs 273 de masacre în masă.

02 Oct 2017
Publicat în Viata

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un mesaj de condoleanţe poporului american şi preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, în legătură cu atacul armat în Las Vegas.

02 Oct 2017
Publicat în Viata

Doi oameni au fost ucişi şi peste 20 au ajuns la spital cu plăgi împuşcate în urma unui atac armat ce a avut loc la un festival de muzică country în Las Vegas.

27 Sep 2017
Publicat în Viata

Credeam că filmul „G.I. Jane”, în care Demi Moore joacă rolul unei femei „transfigurate” în bărbat ține mai mult de domeniul SF. Ca să vezi, însă, viața bate filmul, ca de atâtea ori până acum.

26 Sep 2017
Publicat în Viata

A hotărât să schimbe asfaltul cu noroiul și casa din cărămidă cu una de paie. Departe de civilizație, o absolventă de Oxford a hotărât să trăiască în pustietate. De 14 ani nu a folosit energia electrică.

23 Sep 2017
Publicat în Viata

Lumea sportului românesc, dar și a celui moldovenesc, este în stare de şoc. Un halterofil de doar 19 ani a avut parte de o moarte cumplită. Alex Arabadji era născut în Republica Moldova, dar avea şi cetăţenie română. Tânărul, care practica halterele, fiind legitimat la clubul Dunărea din Galaţi, a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ţara natală, după ce s-a izbit violent de remorca unui camion.

21 Sep 2017
Publicat în Viata

La sfârșitul lunii decembrie, se vor împlini patru ani de la groaznicul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

19 Sep 2017
Publicat în Viata

La doar 21 de ani, a fost deja olimpic, ghid turistic, translator, ajutor pentru copiii cu dizabilităţi. S-a implicat în prevenirea consumului de droguri, a contribuit la trimiterea a unui milion de cărţi româneşti peste Prut şi a coordonat o campanie prin care zeci de mii de basarabeni au vizitat România. Totul ca voluntar! De 3 ani se luptă să devină român cu acte-n regulă. Vă invităm să-l cunoaşteţi pe Alexandru Rotaru.

18 Sep 2017
Publicat în Viata

Wayne Rooney a pledat "vinovat" după ce a fost prins băut la volan şi atacantul retras recent din naţionala Angliei şi-a aflat pedeapsa primită din partea judecătorilor din oraşul Stockport.

18 Sep 2017
Publicat în Viata

Cântăreața americană Lady Gaga a fost nevoită să amâne cele 18 concerte programate în secțiunea europeană a turneului ei mondial, deoarece vedeta pop trebuie să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecțiune care îi provoacă "suferințe fizice grave", a anunțat luni promotorul Live Nation.

Pagina 1 din 30