Evenimentul zilei

Lun06012020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Rămas bun, TATĂ DRAG!

Rămas bun, TATĂ DRAG! Recomandat

28 Februarie 2016 - 

Cu mâna tremurândă, cu gândul și sufletul alături de tine, anunțăm dispariția unui părinte, a unui tată, a domnului Farcaș. La 85 de ani, deși bolnav a ținut pentru el durerea până duminică la ora 12,40. Avea dureri cumplite și a fost internat în spitalul de la Medgidia. S-a dus alături de soție pe care a iubit-o lasând în urmă o fică, un nepot și rude îndurerate. Dumnezeu să-l odihmească în pace!

Vorbeai despre vibrația numarului 7, știai cum s-o interpretezi, aveai apropiat al sufletului infuențat de acea cifra 7. Spuneai așa: „ Azi totul va scăpa de sub control. Evenimentele se precipită necontrolat. Emoțiile ne vor determina să ne izolăm pentru a găsi soluții. Vom ridica mai des ochii către cer așteptînd un semn divin. Mai distanți și mai inabordabili, vom fi mai încăpățânați, mai răutăcioși. Vom tinde să analizăm totul cu atenție, să ne ascundem de ceilalți. Azi numărul celor ce părăsesc această lume este mai mare. Suntem mai vulnerabili. Riscăm depresii, crize nervoase. Nu este o zi bună iar în această zi se vor desluși mistere, vom afla adevăruri dureroase.” Câtă dreptate aveai....


Nu știu câți au crezut, știu doar că tu ai prevăzut, știu că îți este cum nu se poate mai rău, știu că ai vrea să dai timpul înapoi și să poți schimba această situație... să sari peste vibrația numărului 7.  Vorbeam și îmi spuneai despre omul care ți-a mai rămas și căruia, alături de amintirea mamei, îi datorezi totul... Vorbeam și îmi spuneai despre cât de mult îl stimezi, îl prețuiești, îl venerezi. Și eu îl prețuiam deși nu-l cunoșteam, îl prețuiam pentru că a reușit să te facă așa cum ești, să te susțină, să fii cineva... Pentru mine el, tatăl Milenei Farcaș, era cineva!


Lacrimile îmi încețoșează tastele (literele)  pe care trebuie să apăs. Nu-mi găsesc cuvintele, nu pot să-ți spun ce simt, ce gândesc....Gândurile mi se învălmășesc în cap și nu le pot aduna... Aș vrea să-ți alin durerea, aș vrea să fiu lângă tine și să-ți spun că totu-i trecător... Nu pot să fac asta, nu pot să te ajut mai mult dar vreau să știi că noi, echipa Evenimentului zilei de Republica Moldova suntem cu sufletul alături de tine! Condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!


P.S. Să-i șoptești lui TATA (dacă ne dai voie să-i spunem așa) că-i mulțumim pentru tot, îi multumim pentru ca TU existi printre noi, că deși ne-a lăsat în suflet un gol a știut să ne lase și ceva cu care ne mândrim, pe tine, Milena Farcaș!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un comentariu