Evenimentul zilei

Vi07102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Scene desprinse din filmul „Nașul”: Cel puțin 29 de bărbați, pe „lista morții”. Vezi unde se întâmplă

Scene desprinse din filmul „Nașul”: Cel puțin 29 de bărbați, pe „lista morții”. Vezi unde se întâmplă

20 Februarie 2018 - 

O grupare internațională de crimă organizată condusă de un traficant de droguri din Dublin vrea să anihileze o bandă rivală din capitală irlandeză, cel puțin 29 de bărbați aflând că sunt pe lista morții, potrivit Guardian. Cincisprezece oameni au murit deja, mult mai mulți fiind răniți, iar zeci de familii au fost alungate de acasă de frică în timpul celor doi ani de lupte dintre șefii celor două bande, Christy Kinahan și Gerry „Călugărul” Hutch. 

Lupta pentru supremație în traficul de droguri din Dublin este de departe de a se fi terminat, dimpotrivă, ea s-a intensificat și a devenit mai personală. Guardian scrie că a aflat că un comitet din Dublin, compus din aleși locali și ofițeri superiori de poliție, a fost informat că detectivii au aflat că 29 de bărbați riscă să fie asasinați. 

În ciuda apelurilor polițiștilor, liderilor comunității și clericilor pentru oprirea vărsării de sânge, cartelul Kinahan pare hotărât să șteargă de pe față pământului întreagă grupare Hutch și pe cei care ii sunt loiali.  

Unele zone din centrul capitalei irlandeze sunt supravegheate de poliție 24 de ore din 24, iar detectivi înarmați sunt în mașini parcate lângă casele oamenilor lui Hutch. Patrule similare se află non-stop în zone considerate fiefuri ale găștii Kinahan.  

Vrajba ce a început în septembrie 2015, când Gary, nepotul lui Hutch, a fost ucis în Spania, a devenit cunoscută în toată lumea la începutul anului 2016, când oamenii lui Hutch au organizat un atac surpriză la hotelul Regency din nordul Dublinului la cântarul de dinaintea unui meci de box, scrie hotnews.ro. 

 

Lasă un comentariu