Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Şase reguli care te ajută să nu te mai laşi călcat în picioare de alţii

Şase reguli care te ajută să nu te mai laşi călcat în picioare de alţii

05 August 2018 - 

Consideri că ești un om de care alții profită? Te simți din ce în ce mai des călcat în picioare la muncă, acasă sau între prieteni? 

Atunci este timpul să descoperi ce om vrei să fii. Ține piept răutății celor din jur cu aceste sfaturi utile să devii puternic:

  • Apreciază-te mai mult

E cel mai important pas, căci vei învăța să nu mai confunzi răbdarea cu subestimarea. Iubește-te pentru a putea respinge la timp ceva sau pe cineva care nu e demn de timpul, energia și atenția ta, recomandă clickpentrufemei.ro.

  • Nu te mai compara cu alții

Comparația duce la diminuarea stimei de sine. Este asemeni unei boli. Te face să te simți anormal!

  • Descoperă-ți dorințele

După ce valori îți conduci viața? Fii specific în dorințele tale! Ignoranța nu te va ajuta să faci diferența între bine și rău.

  • Învață să spui „nu”

Dacă nu poți răspunde cuiva cu „da” atunci când îți cere ajutorul, învață să spui „nu”. E dreptul tău să alegi! Când cineva îți provoacă incomodități, spune „nu”. Îți vei mulțumi pentru asta!

  • Niciodată să nu fii de acord cu mai puțin decât meriți

Nu contează cine încearcă să îți submineze valorile, nu fi de acord. Meriți să fii respectat și fericit. Nu te lăsa dominat de frică!

  • Nu îți mai fă griji legate de ce gândesc oamenii despre tine

Oamenii vorbesc oricum, tu nu ai nevoie de aprobarea cuiva. Nu contează dacă altora nu le place punctul tău de vedere. Nu le permite să-ți schimbe obiectivele, nevoile și dorințele.

Lasă un comentariu