Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Panorama „Afacere” cu faruri furate de la autoturismele Porsche Cayenne

„Afacere” cu faruri furate de la autoturismele Porsche Cayenne

10 August 2014 - 

Hoții din Rusia au găsit o metodă inedită de a face rost de bani de la bogătașii Moscovei: le fură farurile de la autoturismele Porsche Cayenne și apoi cer răscumpare pentru a le indica proprietarilor de unde le pot recupera. 

Potrivit portalului English Russia, o grupare de hoți din Moscova a descoperit că farurile de la luxoasele autoturisme Porsche Cayenne pot fi demontate cu ușurință fără să fie nevoie să deschizi capota mașinii. Drept urmare, numeroși proprietari ruși s-au trezit cu mașinile fără faruri și cu câte un bilețel lăsat în parbriz.

Contrar așteptărilor, hoții nu au demontat farurile pentru a le vinde, ci le ascund undeva în apropiere și apoi le scriu proprietarilor că, pentru o sumă "modică" de bani, comparativ cu costurile unui nou set de faruri, sunt dispuși să le indice locul de unde și le pot recupera.

Potrivit sursei citate, numeroși păgubiți au preferat să plătească răscumpărarea și să-și recupereze farurile decât să cheltuiască sume mai mari pentru achiziționarea și montarea unora noi.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu