Evenimentul zilei

Vi12062019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Panorama
05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Apropierea de Soare a unei sonde a agenţiei spaţiale americane NASA oferă oamenilor de ştiinţă informaţii unice despre vântul solar şi atmosfera corpului ceresc central al sistemului nostru planetar, relatează Reuters, citat de Agerpres.

05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Premierul japonez Shinzo Abe a prezentat joi un vast plan, în valoare de 13.000 de miliarde yeni (108 miliarde euro), care să stimuleze creşterea economiei japoneze, cea de-a treia mare economie a lumii, relatează AFP, citată de Agerpres.

05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, în această zi. Aţi putea fi nevoiţi să faceţi sacrificii pentru şi în iubire, însă dacă aveţi încredere şi siguranţă, povestea voastră de dragoste va fi nemuritoare. În sfera afacerilor profesionale, astrologii vă recomandă prudenţă. 

05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Calendar

5 decembrie este a 339-a zi a calendarului gregorian și a 340-a zi în anii bisecți. Mai sunt 26 de zile până la sfârșitul anului.

04 Dec 2019
Publicat în Panorama

Un exemplu în acest sens este succesul unei femei din Moldova, restaurantul căreia a ajuns în top zece cele mai bune localuri din Veneția.

04 Dec 2019
Publicat în Panorama

Lungmetrajul "The Irishman", regizat de Martin Scorsese, a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review, o prestigioasă asociaţie de critici din New York cu o vechime de peste un secol, ale cărei trofee deschid în mod tradiţional noul sezon al premiilor decernate de industria cinematografică americană, informează DPA.

04 Dec 2019
Publicat în Calendar

4 decembrie este a 338-a zi a calendarului gregorian și a 339-a zi în anii bisecți. Mai sunt 27 de zile până la sfârșitul anului.

04 Dec 2019
Publicat în Horoscop

- Berbec
Ai în față o zi complicată, cu tendințe puternice, care te invită la onestitate și la autocontrol, chiar dacă ți se pare că o intervenție în forță este singura soluție.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Jocurile de cărţi, şah, bingo, scrabble sau cele moderne de tip „board games” ar putea fi antrenamentul mental de care oamenii au nevoie pentru a-şi menţine în formă abilităţile cognitive, sugerează un studiu realizat în Scoţia, relatează UPI, citat de Agerpres.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Specialiştii Bitdefender în securitate informatică au descoperit, recent, că una dintre cele mai populare sonerii inteligente din lume - Ring Video Doorbell Pro - produsă şi comercializată de către magazinul online Amazon este vulnerabilă la atacuri informatice.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Hitul interpretat de cântăreaţa americană Mariah Carey, „All I Want for Christmas is You”, a fost desemnat cea mai enervantă melodie de Crăciun, potrivit rezultatelor unui sondaj din Marea Britanie.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Phenianul a subliniat marţi că se apropie de scadenţă termenul dat SUA ca până la sfârşitul anului să-şi schimbe „politicile ostile” faţă de Coreea de Nord şi să prezinte o nouă propunere în negocierile nucleare, avertizând că ţine de Washington să decidă cel fel de „cadou de Crăciun” vor să obţină, potrivit KCNA - agenţia oficială de presă a Phenianului, relatează Reuters şi Yonhap, citate de Agerpres.

Pagina 1 din 530