Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Spania U21 a câștigat finala EURO 2019 în fața Germaniei U21, scor 2-1

Spania U21 a câștigat finala EURO 2019 în fața Germaniei U21, scor 2-1

01 Iulie 2019 - 

Pentru jucătorii lui Stefan Kuntz a însemnat și prima înfrângere a turneului. Finala Campionatului European de tineret la fotbal s-a jucat la Udine, pe „Dacia Arena”, unde au luat parte peste 20.000 de suporteri.

Spania a arătat mult mai bine încă din startul meciului, iar evoluția s-a concretizat cu un prim gol în minutul 8. Fabian Ruiz a deschis scorul cu o execuție personală spectaculoasă de la marginea careului.
Atacurile spaniolilor au continuat, nemții au început să iasă și ei mai mult la joc, dar până la pauză nu s-a mai marcat. În partea secundă, Germania a abordat o strategie mai ofensivă, dar nu a fost suficient. Atacurile nu au dat prea mari probleme Spaniei.
Golul doi a venit în minutul 69. Cel care a marcat a fost Dani Olmo, jucător legitimat la Dinamo Zagreb, care a beneficiat de o eroare a portarului Alexander Nubel. Acesta a respins greșit un balon în față, iar mijlocașul, aflat pe fază, l-a lobat și a înscris.
Golul Germaniei a venit în ultimele minute ale partidei. Nadiem Amiri a închis tabela la 2-1, cu un șut puternic ce a fost deviat de un apărător iberic.

Lasă un comentariu