Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Ianis Hagi, din nou decisiv pentru Genk! Pasă decisivă fantastică pentru internaţionalul român

Ianis Hagi, din nou decisiv pentru Genk! Pasă decisivă fantastică pentru internaţionalul român

18 August 2019 - 

Ianis Hagi îşi continuă evoluţiile entuziasmante pentru Genk. Din nou rezervă, mijlocaşul român s-a făcut remarcat la doar 10 minute după ce a intrat: a dat o pasă de gol superbă pentru Samata, în confruntarea de la Waasland-Beveren, câştigată de campioană cu 4-0.

Internaţionalul român e încă în urmă cu pregătirea fizică şi, ca atare, nu poate fi încă titular pentru Genk. Chiar şi aşa, de fiecare dată când e folosit se remarcă.

La primul său meci pentru Genk, fiul "Regelui" a adus victoria echipei sale, dar şi în această seară a avut un rol decisiv. Chiar dacă Genk conducea deja cu 3-0 când a fost trimis pe teren (minutul 76), Ianis s-a remarcat cu o pasă fantastică.

În minutul 86, după o recuperare a oaspeţilor, mingea a ajuns la român, care l-a servit ideal, cu o pasă de 30 de metri, pe Samatta. Vârful lui Genk a finalizat elegant, bifând tripla (el a marcat şi golurile doi şi trei, după ce scorul fusese deschis de Paintsil).

După patru etape scurse din campionatul Belgiei, Genk este pe locul 7, cu două victorii şi două înfrângeri. Lider este Club Brugge, cu 10 puncte.

"Petrecerea lui Genk a continuat odată cu intrarea lui Hagi. Acesta a pasat perfect, iar Samatta şi-a completat hat-trickul", a notat sporz.be

Evoluţia lui Genk de astăzi l-a salvat pe Felice Mazzu, walffot.be vorbind despre relaţiile tensionate dintre tehnician şi conducere, după cele două înfrângeri din acest început de sezon. "Am vrut ca jucătorii să arate mentalitate şi să fie războinici pe teren", a spus tehnicianul, conform sursei citate. 

Lasă un comentariu