Evenimentul zilei

Dum03292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Real Madrid s-a impus cu 1-0 la Istanbul, în faţa lui Galatarasay în Liga Campionilor

Real Madrid s-a impus cu 1-0 la Istanbul, în faţa lui Galatarasay în Liga Campionilor

23 Octombrie 2019 - 

Zinedine Zidane, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, s-a arătat mulţumit de victoria obţinută de madrileni la Istanbul, în faţa lui Galatasaray (1-0), în Grupa A a Ligii Campionilor.

"Această victorie ne-a făcut bine, ea este normală. Suntem mulţumiţi de această victorie, care este meritată oricum. Este adevărat că ne-ar fi plăcut să înscriem al doilea gol, dar mai ales un al treilea gol care îţi permite să nu suferi, mai ales pe final de meci. Pentru că aici, pe final de meci, am suferit mult. Când eşti la 1-0, nu eşti deloc la adăpostul unui gol în poarta ta", a declarat antrenorul francez.
"Dar una peste alta, este bine şi aşa, pentru că la 1-0 am continuat să credem. Galatasaray nu este o echipă facilă. Noi am jucat cu mult caracter. Despre performanţa lui Thibaut Courtois, el a avut două intervenţii importante la două ocazii de gol pentru Galatasaray în prima repriză. Thibaut este foarte important la astfel de meciuri", a mai spus Zidane.
Real Madrid s-a impus cu 1-0 la Istanbul, în faţa lui Galatarasay, la care atacantul român Florin Andone a jucat tot meciul. Unicul gol a fost semnat de Toni Kroos, la meciul său cu numărul 100 în Champions League.

Lasă un comentariu