Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Horoscop Horoscop: Zodia care pierde pe cineva drag în luna iulie

Horoscop: Zodia care pierde pe cineva drag în luna iulie

22 Iunie 2018 - 
Foto: ele.ro Foto: ele.ro

În această vară un nativ din zodiac va avea parte de cea mai grea lună din an, iar pentru acesta urmează clipe dramatice și încercări greu de trecut.

Pierderea unei persoane dragi este o adevărată tragie,  dar trebuie să fii puternic și să faci față provocărilor pe care ți le pregătește viața. Pentru această zodie se anunță o perioadă sfâșietoare, în care va trebui să-și ia adio de la o persoană dragă, în luna iulie 2018. Astfel, pentru nativii Capricorn, horoscopul lunii iunie 2018 nu vine cu vești deloc îmbucurătoare, potrivit spynews.ro.

Până pe 2 iulie vei avea o energie bună de investit în relațiile de afaceri, însă după data de 22 iulie, vei primi cea mai cruntă veste: o persoană dragă te ve părăsi pentru totdeauna. 

Despărţirea fizică este dură, dar, din păcate, este inevitabilă şi aceşti nativi trebuie să fie puternici şi să accepte lucrurile aşa cum vin. Mai mult decât atât, Capricornii trebuie să aibă grijă la buget, să nu cheltuie sume exorbitante și să fie foarte cumpătat. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

Lasă un comentariu