Evenimentul zilei

Mie02192020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
19 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a pledat miercuri, la Bruxelles, pentru o inteligenţă artificială "responsabilă" şi controlată de om, cu ocazia prezentării strategiei UE pentru acest sector strategic şi sensibil, relatează AFP, citată de Agerpres.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Eurodeputata ecologistă franceză Karima Delli a criticat cluburile de fotbal profesionist pentru contribuţia lor negativă la schimbările climatice, în contextul în care marile echipe preferă să folosească avionul, chiar pentru distanţe scurte, în locul altor variante de transport mai puţin poluante, relatează euractiv.com, citat de Agerpres.

19 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales în dragoste. Cupidon îşi aruncă săgeata iubirii spre cei care nu au o relaţie amoroasă. Unele zodii au ocazia de a-şi deschide propria afacere, cu ajutorul unor persoane de încredere.

18 Feb 2020
Publicat în Panorama

Modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând.

18 Feb 2020
Publicat în Panorama

Mii de greci au protestat marţi împotriva unui proiect de reformă a sistemului de pensii care, susţin sindicatele, prelungeşte reducerea pensiilor impusă în perioada crizei economice, relatează AFP.

18 Feb 2020
Publicat în Panorama

Casa de modă franceză Chanel a decis anularea unei prezentări de modă programată pentru sfârşitul lunii mai la Beijing, ca urmare a epidemiei de coronavirus care s-a soldat până acum cu moartea a 1.800 de persoane în China, potrivit unui comunicat difuzat marţi şi citat de EFE.

18 Feb 2020
Publicat în Panorama

Billie Eilish a declarat că noua sa melodie pentru următorul film din seria "James Bond" a fost mai întâi agreată de interpretul agentului ''007'', Daniel Craig, relatează marţi Press Association.

18 Feb 2020
Publicat în Panorama

Fondatorul Cirque du Soleil, Guy Laliberté, a anunţat luni că nu mai este acţionar al companiei după ce şi-a vândut ultima participaţie, de 10%, către Caisse de dépôt et placement din Quebec (CDPQ), un investitor instituţional care gestionează mai multe fonduri de pensii şi programe de asigurare în Quebec, informează AFP.

18 Feb 2020
Publicat în Calendar

18 februarie este a 49-a zi a calendarului gregorian.

18 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de inspirație care te poate ajuta să schimbi, pe ultima sută de metri, anumite decizii sau planuri care ți-ar fi putut strica relațiile cu unii dintre apropiați.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Toate cele 12 tapiserii create de maestrul renascentist italian Rafael, contemporan şi rival al lui Michelangelo, au revenit după cinci secole în Capela Sixtină de la Vatican, informează Reuters, citat de Agerpres.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Dieta mediteraneană ar putea ajuta persoanele în vârstă să prevină fragilitatea cognitivă şi să se menţină în formă, au descoperit cercetătorii, potrivit Press Association, citat de Agerpres.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Femeile care au supravieţuit violenţei domestice prezintă un risc mai mare de deces din orice cauză în comparaţie cu restul populaţiei, indică un studiu recent realizat în Marea Britanie, relatează Press Association, citată de Agerpres.

Pagina 1 din 549